

## 07:00 SUPERCAR DISPLAY ENTRY **GENERAL PUBLIC ENTRY** 08:00 08:30 - 08:45 FOCUS CUP QUALIFYING **15 MINS** 08:55 - 09:10 **GT CUP CHAMPIONSHIP 15 MINS** WARM UP 09:20 - 09:35 **GT CUP CHAMPIONSHIP** QUALIFYING **15 MINS** 09:45 - 10:05 911 CHALLENGE & BOXSTER CUP **20 MINS** QUALIFYING 10:15 - 10:35 PORSCHE SPRINT CHALLENGE GB QUALIFYING **20 MINS** 10:45 - 11:05 PORSCHE CLUB CHAMPIONSHIP **20 MINS** QUALIFYING 11:15 - 11:30 FOCUS CUP RACE 1 **15 MINS** 11:45 - 12:25 **GT CUP CHAMPIONSHIP** RACE 2 **40 MINS** 12:40 - 13:05 **911 CHALLENGE & BOXSTER CUP** RACE 3 **25 MINS** 13:10 - 13:35 PORSCHE SPRINT CHALLENGE GB **25 MINS** RACE 4 13:45 - 14:20 LUNCH (FREE GRIDWALK - 13:50 - 14:15) **35 MINS** 14:30 - 14:55 **PORSCHE CLUB CHAMPIONSHIP 25 MINS** RACE 5 15:10 - 15:25 FOCUS CUP RACE 6 **15 MINS** 15:40 - 16:20 **GT CUP CHAMPIONSHIP** RACE 7 **40 MINS** RACE 8 16:35 - 17:00 911 CHALLENGE & BOXSTER CUP **25 MINS** 17:15 - 17:40 PORSCHE CLUB CHAMPIONSHIP RACE 9 **25 MINS** PORSCHE SPRINT CHALLENGE **RACE 10** 17:55 - 18:20 **25 MINS**

ALL TIMES ARE PROVISIONAL AND SUBJECT TO CHANGE

SUPPORTED BY



WWW.SUPERCARPAGEANT.COM

